Veilinghuis Bouwman

Veilinghuis Bouwman te Brummen wordt geleid door 2 vennoten die samen de directie vormen van de vennootschap onder firma. Al ruim 24 jaar is de dagelijkse leiding in handen van David en Esmiranda Bouwman.

Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het veilen van Vintage Toys en Collectibles en hebben een groot internationaal klantenbestand opgebouwd van ruim 8.200 liefhebbers en verzamelaars. We organiseren  maandelijks online veilingen met o.a. Modelauto’s – Blikken Speelgoed – Treinen.

Wilt u ook van een enkel stuk tot gehele collectie laten veilen neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Hieronder ziet u een korte foto impressie wat we zoal de afgelopen jaren hebben geveild.

Veilinghuis Bouwman veilt online of verkoopt ook middels inschrijving zowel roerende als onroerende goederen uit faillissementen, nalatenschappen en beëindigen hobby. Hierbij taxeren, registreren en beschrijven wij de goederen met bijbehorende foto’s en verwerken dit op papier en/of internet. Ook bemiddelen wij in onderhandse verkoop bij kleine partijen en is het ook mogelijk complete inboedels aan het veilinghuis te verkopen (vraag naar onze voorwaarden). Tevens voeren wij ontruimingen uit welke na opdracht binnen enkele dagen kunnen plaatsvinden.

Om een zo’n hoog mogelijk veilingresultaat te behalen beschikken we over een imposant klantenbestand (particulieren en bedrijven) in binnen en buitenland. Voor iedere veiling gaan er vele uitnodigingen de deur uit en adverteren we in zowel regionale, nationale en indien van toepassing ook internationale bladen.

Heeft u nog vragen, belt u ons dan gerust. Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook kan er een vrijblijvende afspraak gemaakt worden om het een en ander toe te lichten.

Het Veilingteam Bouwman.